escola oficial idiomes de badalona escuela idiomas

Telèfon de contacte
93 383 30 99

facebook eoibadalona twitter eoibadalona instagram eoibadalona

Esteu aquí

Inici

Curs intensiu d'alemany 1r, Juliol 2022

Dates i horari del curs

Dates i horari

De l'1 al 28 de juliol

de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h

Classes 100% presencials

Preu

375 euros

(ordre EDU/155/2020 de 18 de setembre)

 

Dates matrícula

A partir del 2 de maig
Dl a dj de 10 a 13 h i de 16 a 18.30 h - dv de 10 a 13 h

Documentació matrícula

Original i fotocòpia del DNI.
Certificacions acreditatives de les condicions al·legades

Grups reduïts d'alemany

Màxim 20 alumnes per grup. L’escola es reserva el dret de no obrir un grup si no s’arriba a un nombre mínim de 12 alumnes. Si queden places lliures, la matrícula romandrà oberta fins al dia de l’inici de les classes.

Edat mínima

15 anys. Els menors d’edat cal que vinguin acompanyats dels pares o tutors legals per formalitzar la matrícula.

Crèdits universitaris

Els cursos intensius d'alemany es poden convalidar per crèdits universitaris.

Descripció del curs

Curs d’iniciació a l’idioma alemany destinat a aquelles persones que necessiten aprendre l’idioma a nivell bàsic de forma ràpida, sigui per motius laborals o per continuar aquests estudis més endavant en cursos anuals. La metodologia emprada és comunicativa i dinàmica i l’objectiu principal és que l’alumnat assoleixi un nivell mínim que li permeti comunicar-se, tant oralment com per escrit. També oferim professorat nadiu qualificat amb experiència a la nostra escola, activitats culturals i instal·lacions climatitzades ben equipades.

Matrícula

La matrícula definitiva quedarà condicionada al resultat obtingut en la prova de nivell i a les places disponibles.
Es retornarà l’import total de la matrícula a les persones que s’hagin quedat sense plaça (per no poder obrir grups o per excés de matrícula).
No es reemborsarà cap import un cop s’hagi iniciat el curs.
En cas de renúncia abans de començar el curs, es reemborsarà l’import de la matrícula un cop deduïdes les taxes administratives (55 €).

Certificats

L'alumnat que assisteix al curs amb regularitat i aprofitament obtindrà un certificat d'assoliment. En el cas que aquest assoliment no estigui justificat, l'alumnat que hagi assistit a 80% de les classes podrà sol·licitar un certificat d'assistència.

Cursos A

Per l'alumnat matriculat en un curs corresponent a la primera part d'un curs ordinari (Curs A), el certificat d'assoliment li permetrà l'exempció de la prova de nivell de les EOI per accedir al mateix curs en modalitat ordinària o, si escau, a un curs B en modalitat flexibilitzada.

Cursos B

Per l'alumnat matriculat en un curs corresponent a la segona part d'un curs ordinari (Curs B), el certificat d'assoliment li permetrà l'exempció de la prova de nivell de les EOI per accedir al curs següent, en modalitat ordinària o, si escau, en modalitat flexibilitzada.

Així i tot, l'obtenció d'un certificat de curs d'estiu no garanteix plaça als cursos ordinaris, que requeriran participar en el procés de matrícula telemàtica al setembre de l'any en curs.

escola oficial de idiomes badalona de la generalitat de catalunya

Escola Oficial d´Idiomes de Badalona
Avinguda Marquès de Mont-roig 237
08918 Badalona
telèfon: 93 383 30 99
eoibadalona@xtec.cat