escola oficial idiomes de badalona - escuela de idiomas

Telèfon de contacte
93 383 30 99

facebook eoibadalona twitter eoibadalona instagram eoibadalona

Esteu aquí

Inici » L'ESCOLA

QUI SOM

L’Escola Oficial d’Idiomes de Badalona és un centre públic, no universitari, d'ensenyament d'idiomes moderns que imparteix els ensenyaments especialitzats regulats per la Llei orgànica d‘educació (LOE) i la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE).

L’escola, en funcionament des de l’any 2003, imparteix cursos d’anglès, francès i alemany en un edifici totalment equipat i reformat situat al sud de Badalona, a tocar de Sant Adrià de Besòs i a peu de metro, tram i autobús.

L’edifici disposa de tres plantes amb aules insonoritzades on s’hi imparteixen les classes d’idiomes, a més d’una biblioteca, una sala d'actes i una aula d’informàtica.

El pla d'estudis dels idiomes que ensenyem s'estructura en quatre nivells, Bàsic, Intermedi i Avançat, equiparables amb els nivells A2 (LOE), B1 (LOMCE), B2 (LOMCE) i C1 (LOE) del Marc Europeu Comú de Referència. L’escola també gestiona les certificacions acadèmiques corresponents a aquests ensenyaments especialitzats.

Reportatges sobre l’EOI Badalona

L'Equip de l'EOI Badalona

  • Per consultar l'horari d'atenció general i de l'equip directiu i coordinadors consulteu l'Horari General de Centre
  • Per contactar amb el vostre professor o professora, consulteu els departaments corresponents: Alemany, anglès, francès

 

escola oficial de idiomes badalona de la generalitat de catalunya

Escola Oficial d´Idiomes de Badalona
Avinguda Marquès de Mont-roig 237
08918 Badalona
telèfon: 93 383 30 99
eoibadalona@xtec.cat