Telèfon de contacte
93 383 30 99

facebook eoibadalona twitter eoibadalona instagram eoibadalona

Esteu aquí

Inici

CERTIFICATS OFICIALS

 

Els ensenyaments a les Escoles Oficials d’Idiomes es divideixen en cinc nivells que, un cop superats, donen dret als certificats corresponents.

  • Certificat de Nivell Bàsic (cursos A1 i A2): equivalent al nivell A2+ del Marc Europeu Comú de Referència  (per a alumnes oficials i alumnat del IOC)
  • Certificat de Nivell B1 (curs B1) : equivalent al nivell B1 del Marc Europeu Comú de Referència (per a alumnes oficials, candidats lliures i alumnat del IOC )
  • Certificat de Nivell B2 (cursos B2.1 i B2.2): equivalent al nivell B2 del Marc Europeu Comú de Referència (per a alumnes oficials, candidats lliures i alumnat del IOC)
  • Certificat de Nivell C1 (curs C1): equivalent al nivell C1 del Marc Europeu Comú de Referència (per a alumnes oficials i candidats lliures)
  • Certificat de Nivell C2 (cursos C2.1 i C2.2) Actualment és un pla experimental, només hi ha el curs C2.1 i no hi ha convocatòria de certificació (excepte català).

Descripció i qualificació de les proves

Mostres de les proves

Convocatòries per a l'obtenció dels certificats: Convocatòria extraordinària de febrer i convocatòria ordinària de maig-juny.

Expedició de títols de Nivell B2 i Nivell C1

 

ALUMNAT LLIURE 

  • Programa experimental de suport a la certificació dels coneixements de llengües estrangeres 2021-22

Data de la prova escrita de B1 i B2: divendres 1 d'abril 2022, a les 15.30 h.

Publicació de resultats provisionals: El 2 de maig de 2022 a la pàgina web del Departament d'Educació utilitzant el número de document d'identificació personal (DNI, NIE o Passaport) i el codi o número de sol·licitud que consta en el resguard d'inscripció.

Termini de presentació d'incidències: fins a les 12:00 h. del 5 de maig de 2022 o del tercer dia a partir del dia de la publicació provisional de resultats.

Publicació resultats definitius: 6 maig de 2022 en aquest enllaç

El dia i l'hora de les proves orals de la convocatòria extraordinària de Febrer 2022 es confirmaran el dia de la prova escrita.

El dia i l'hora de les proves orals de la convocatòria ordinària de Maig-Juny 2022 es confirmaran el dia de la prova escrita.

 

 

 

escola oficial de idiomes badalona de la generalitat de catalunya

Escola Oficial d´Idiomes de Badalona
Avinguda Marquès de Mont-roig 237
08918 Badalona
telèfon: 93 383 30 99
eoibadalona@xtec.cat