escola oficial idiomes de badalona - escuela de idiomas

Telèfon de contacte
93 383 30 99

Esteu aquí

Inici » L'ESCOLA

QUI SOM

L’Escola Oficial d’Idiomes de Badalona és un centre públic, no universitari, d'ensenyament d'idiomes moderns que imparteix els ensenyaments especialitzats regulats per la Llei orgànica d‘educació (LOE).

L’escola, en funcionament des de l’any 2003, imparteix cursos d’anglès, francès i alemany en un edifici totalment equipat i reformat situat al sud de Badalona, a tocar de Sant Adrià de Besòs i a peu de metro, tram i autobús.

L’edifici disposa de tres plantes amb aules insonoritzades on s’hi imparteixen les classes d’idiomes, a més d’una biblioteca, una sala d'actes i una aula d’informàtica.

El pla d'estudis dels idiomes que ensenyem s'estructura en quatre nivells, Bàsic, Intermedi,  Avançat i C1, equiparables amb els nivells A2, B1,  B2 i C1 del Marc Europeu Comú de Referència. L’escola també gestiona les certificacions acadèmiques corresponents a aquests ensenyaments especialitzats.

Reportatges sobre l’EOI Badalona

L'Equip de l'EOI Badalona

  • Per consultar l'horari d'atenció general i de l'equip directiu i coordinadors consulteu l'Horari General de Centre
  • Per contactar amb el vostre professor o professora, consulteu els departaments corresponents: Alemany, anglès, francès

 

escola oficial de idiomes badalona de la generalitat de catalunya

Escola Oficial d´Idiomes de Badalona
Avinguda Marquès de Mont-roig 237
08918 Badalona
telèfon: 93 383 30 99
eoibadalona@xtec.cat